11 juni, 2015

Workshop, assistent och så kul!

_DSC5608

petraleanderssonphotography633

Hejsan!

Så det har varit lite tyst ifrån mig de senaste dagarna men det är för jag haft några helt otroliga dagar i Malmö! Jag har varit assistent åt grymma Emelie Ohlsson på en bröllopsworkshop! Grymt kul eftersom hon är en så duktig fotograf som jag verkligen ser upp till och om jag har lärt mig en massa? JA!

Så jag har hjälpt till under mån-tor och nu sitter jag på tåget hem.

Vi hade ett ”brudpar” som  vi har fått följa under olika steg. Mitt huvudsyfte var att assistera Emelie och hjälpa henne så mitt fokus var inte på att fotografera men lite knäppte jag av och är så himla nöjd med bilderna! Så förvänta er bröllopsbomb också!

Eftersom jag tycker det är så grymt kul med bröllop så hoppas jag att om ni ska gifta er eller känner någon som ska att ni tipsar om mig då jag har några tider kvar i sommar 🙂