28 september, 2015

Ville och Viggo i Varamon

Här har ni Ville och Viggo två killar som verkligen har enormt mycket spring och energi i kroppen! Nästan mer än mig. Vi möttes upp för lite mer än en vecka sen i Varamon för lite familjebilder och oj va kul vi hade! Det började med att vi körde jaga, vilket är jobbigt i sand kan jag säga! Sen balansera vi på stenar, försökte kasta stenar i vattnet så dem studsa, vi hade tävling i coola trix och konstiga miner och vi skrattade och busade en massa. Vad blir då resultatet av det hela? Jo, förutom att jag fick med mig halva Varamons strand hem så blev det helt underbara bilder! Älskar att jag får chansen att träffa underbara barn och föräldrar och att vi gör fotograferingen till ett tillfälle där även bus och lek får ingå. Jag får fånga er familj precis som den är, precis som ni är.

Oavsett om vi skulle ha en mysig fotografering hemma hos er eller om vi är ute på ett ställe där det finns plats för en massa spring så vill jag vara med er och lära er och tillsammans skapa genuina bilder som representerar just er familj!

 

PetraLeandersson_Villeoviggo1 PetraLeandersson_Villeoviggo2 PetraLeandersson_Villeoviggo3 PetraLeandersson_Villeoviggo4 PetraLeandersson_Villeoviggo5 PetraLeandersson_Villeoviggo6