17 juni, 2016

Gravidfotografering i Motala – Viktoria

Jag måste bara visa bilder från min gravidfotografering förra fredagen! Vilken familj och vilken kväll det var!

Vi skulle mötas upp ca en timme innan solnedgången, en halvtimme innan så öser regnet ner men det ser ljust ut en bit bort på himlen så vi bestämmer oss för att försöka ändå. Vi kommer fram till den blöta sandstranden och hinner fotgrafera i ca 20 min innan regnet börjar falla lätt igen, termometern visar 8 grader och vi låter Lee följa med pappa till bilen för att få lite värme. Men Viktoria stannar kvar och vi fotar på, trots kylan och hon i endast en klänning. Hon var grym, så grym! Men hur stolt var jag inte sen att kunna visa upp dessa bilder för henne! Jag är tagen av känslan vi skapade tillsammans i bilder, detta är vad jag älskar. Att få fånga känslor.

Det kommer komma upp en massa bilder framöver från denna fotografering så se till att följa mig på instagram och Facebook för att se allt som kommer upp! Sen kommer självklart mitt galleri uppdateras också!

Vill du boka en gravidfotografering med mig gör du det här! Bokar du gravid och nyföddfotografering samtidigt får du 20% på din gravidfotografering <3

Petra Leandersson Photography Petra Leandersson Photography Petra Leandersson Photography Petra Leandersson Photography