11 oktober, 2015

Världens finaste syster!

Idag bjuder jag på två bilder på min bäste vän, min tvillingsyster Erika <3 Eller Räkan som jag kallar henne. Och hur vacker är hon inte!?

räkan1

Jag älskar att jag fick turen att ha en tvilling, en att dela hela livet med. Som liten var jag väldigt blyg men min syster fanns alltid där och jag har alltid sett upp till henne. Senaste åren har hon alltid funnits där varje sekund.  Jag litar på henne till 1000% och det är henne jag pratar om allt med, litet som stort.

Det som är speciellt med denna finis är att hon har världens största hjärta, asså helt sjukt stort! Hon är kreativ, sjukt rolig och får en alltid på bästa humöret! Bäst är hon min fina syster <3 Dessa bilder tog vi förra veckan, enkla men så himla vackra!

räkan2

Räkan, jag älskar dig! Till oändligheten och vidare! <3