27 februari, 2019

Mina 3 favorit fotoplatser för era vårbilder i Motala

Det är visserligen endast februari än men denna vecka har verkligen fått känna på vårvärmen 😀

Och direkt så kommer frågor om vårfotografering, vilket är så himla kul. Där för tänkte jag idag dela med mig av mina 3 favoritplatser att fota på nu under våren, så kan ni få en tydligare bild av hur era familjebilder kan se ut 🙂

Psst, kolla igenom alla platser för längst ner finns något ni inte vill missa!

Emma och Tyra <3

Skogen. Som jag älskar denna plats, det blir alltid magi här! Vi behöver solen för att det inte ska bli mörkt men wow vad magsikt det blir när den är framme! Här finns det massa bus att hitta på och jag har fotograferat både växande magar och busiga barn här!

Bästa tjejerna Amanda, Alva och Ines <3

Stranden! Den funkar ärligt talat året runt, även om man inte kan tro det! Men såhär på våren är det alltid lika lugnt och mysigt där! Perfekt om hunden vill vara med på fotograferingen, som Asta här!
Perfekt för barn som har en massa spring i benen och för par eller gravida som vill ha fotograferingen på en lugn plats tillsammans!

Vackra Jennie med sin Adam <3

Detta magiska ställe hittade jag i våras, wow! Blommande träd, solnedgången som föll perfekt och bäst av allt? Vi avslutade nere vid vattnet! Kan det bli bättre än såhär? Denna plats blommar lite senare men oj vad det är värt att vänta in, det blir så underbara bilder!

Nu tänker ni men när ska vi fotas om vi ska ha bilder som dessa? Mellan mars och maj är svaret! Bilderna i skogen är tagna i mars månad och det blir så himla fint! Bilderna vid det blommande trädet är tagna i maj.

När ska man boka? Just nu är mer än hälften av alla utomhustider i april och maj bokade (även juni) så skicka en förfrågan nu om du är intresserad, att skicka en förfrågan bokar inget, utan jag kan berätta vad jag erbjuder och vi kan prata om vad och när det skulle passa er bäst och ta det därifrån 😀

Och nu till det bästa, går du med i mitt nyhetsbrev så kommer du få ett unikt vårerbjudande att ta del av! Du går med i nyhetsbrevet här och håll koll på mailen, både inkorg och skärppost!
OBS! Gäller endast tills den 6 mars 2019!