Hero Image

Välkommen till världen

I samarbete med Corren och MVT

PetraLeandersson_Axel_webb50
PetraLeandersson_Dylan46

Jag samarbetar  med Corren och MVT och ni kan nu komma till mig för att få er ”Välkommen till världen”-bild
fotograferad av mig, och insatt i tidningen utan någon kostnad!

Datum, tid och plats?
Hos mig är det inte drop-in! Jag vet att alla familjer har olika dagar som passar bättre/sämre därför försöker jag erbjuda er personliga tider som vi bokar in emellan mina fotograferingar! Ni meddelar vilka dagar som passar er bäst, kanske ni alla är hemma en dag i veckan eller en eftermiddag? Skriv det så skickar jag förslag till er!
Bor ni i Motala så kommer jag gärna hem till er för fotograferingen, det tar inte många minuter och då är det så mycket lättare att jag kommer till er än att ni ska ta er till mig! Räkna med att fotograferingen tar ca 5 min och ni får efter någon dag 2 bilder att välja emellan att ha i tidningen.

Kan man ta bilder i samband med en fotografering?
Absolut! Ni får mer än gärna passa på och välja en bild från er fotografering hos mig till tidningen!
Läs mer om fotograferingarna här: nyfödd, barn eller familjefotografering .

Vi vill köpa bilden?
Ni kan välja att köpa er bild som digital fil, den kostar då 595 kr och ni får framkalla den fritt.

PetraLeandersson_Mira_webb19
PetraLeandersson_Joline_webb5
Petra Leandersson_isabelle_webb20
petraleandersson_vera_webb51

För att boka tid eller få mer info fyll i formuläret nedan!