4 december, 2018

Vad ska vi ha på oss under en studiofotografering? Familjefotograf Motala och Linköping

Den vanligaste frågan jag får efter att en fotografering bokats är, vad ska vi ha på oss?
Och jag gissar att du kanske tänkt den tanken också! Jag vet att några har väntat med att boka en fotografering just för att de inte visste vad de skulle ha på sig och om det skulle bli bra! Vilket är galet men ändå förståeligt!
Men kom ihåg att jag alltid finns med för att hjälpa er med dessa frågor, jag tycker det är så kul att få ta del av hur ni tänker och komma med idéer!

Så, idag jag har satt ihop ett inlägg med några favoriter från studion där familjerna har hittat kläder som passar både de själva och bilderna, vilket ger bästa resultat! För mitt första tips är att ha på dig det du är bekväm i!

Så har du bokat en studiofotografering eller går i tankarna på det men tycker detta med kläder verkar svårt? Scrolla neråt för att inspireras och tveka inte att skriva till mig om ni har frågor 🙂
Psst! Jag har dessutom ett gäng med klänningar att låna ut till (blivande) mammor!

Ljusa pastelliga toner är superfint! Ljusrosa och vitt körde dessa tjejer på och alla hade någon liten detalj! Volang, pärlor och flottigt tyg! Pappa skulle kunna ha en vit T-shirt eller tröja och ett par chinos eller jeans.

Här är det mjuka toner mixat med svart! Detta är också en kombination som funkar om man själv inte känner att pastelligt är ens färg. Att mamma har en rosa tofs binder ihop hela bilden!

När det kommer till nyföddfotografering är en body aldrig fel! Sam hade en helvit och en vit med gråa prickar på! Mamma och pappa bar grått, vitt och båda hade svarta byxor.

Mjuka pastelliga toner ser ni blir väldigt fint och denna gång har söta Mila sammetsklänning med spetsdetaljer nertill! Att mamma matchar med tofsen binder ihop det! Pappa bar en beige tröja och svarta byxor.

I studion hinns alltid ett ombyte med eller som vi körde med Elliott, bilder i blöja. 

När Ellie kom till studion hade hon bla denna gulliga kanindräkt med sig! Så kul att mixa upp med något som ger unika bilder! Och blått passar så fint! 

Rosa, vitt och beige. 

Tips till mammor är att ha kimono, det är smickrande för kroppen och ger fantastiskt djup till bilderna! Tjejerna hade vita toppar och blommiga byxor, pappa hade en enkel vit T-shirt och mamma denna blommiga kimono som är så fin!

Sen kan man såklart mysa till det med stickat och grått! Jordan har dessutom gröna byxor som ger en härlig färg till bilderna! 

Har du frågor om kläder, fotografering eller något annat, tveka inte att höra av dig till mig här!

Jag hoppas vi ses 😀