26 maj, 2015

Tuva

_DSC7368 copy _DSC7440 copy _DSC7443 copy _DSC7533 _DSC7580 copy _DSC7603 copy

 

Bjuder idag på bilder från fotograferingen med söta Tuva! Tycker det är så himla kul att få föreviga barn på bild, få leka och busa lite också medans man försöker fånga ögonblicken.

När jag fotograferar små barn vill jag helst kommer hem till dem eller om vi är ute på någon plats dem känner igen och känner sig trygga vid. Det gör att barnet kan slappna av på ett helt annat sätt när det bara är jag och kameran som är ”nya”. Istället för att allt ska vara främmande och nytt. Dessutom har ni och barnet sina kläder, leksaker, mat och trygghet precis där man är. Och man kan slappna av på ett helt nytt sätt. Och för mig är det viktigaste att barnet känner sig trygg!

Detta fina omdöme fick jag av Tuvas föräldrar:

” Vi är mer än supernöjda med bilderna som Petra tagit. Underbar kontakt med våran dotter och bjöd verkligen på sig själv. Vi kommer verkligen be Petra att fota våran familj framöver. Superfina bilder med många olika stilar. Hon lyckades fånga dom lyckliga stunderna i vardagen perfekt och även göra nått vackert av dom stunder när livet inte är på topp för dom små. / Manju och Andreas ”

Man kan ju inte än annat längta tills fler barnfotograferingar bokas 🙂