13 september, 2017

TÄVLING! Hårstyling i samarbete med Forma.

Nu är det äntligen dags att släppa en nyhet! Och som jag väntat på att få släppa detta!!
Jag har ju tidigare haft bla en eventkväll med tjejerna på Forma. och jag har dessutom haft äran att föreviga några av deras fina familjer. Jag gillar dessa tjejer så otroligt mycket så det är oerhört kul att jag äntligen ska släppa det jag jobbat med den senaste tiden! Ni som bokar en fotografering med mig har nu möjlighet att få ert hår stylat av någon av dessa grymma tjejer! Allt för att maxa er investering hos mig 🙂
Det kan vara att från att få håret lockat och flätat till att dem fixar en enklare uppsättning?

Jag erkänner att jag är en av dem där hästsvans är det mest avancerade jag klarar av i hårväg (okej, ibland en bulle men det är max!) så jag har hela tiden känt att jag skulle behöva ha hjälp med detta när jag själv fotograferas! Så därför tog jag tag i saken och frågade tjejerna på Forma. och så glad jag blev när dem tackade ja! Så himla kul!

Just nu har vi tävling där vi tävlar ut en familje och en gravidfotografering på min Facebooksida för att fira detta! Värdet på denna tävling är 1645 kr och detta är det som ingår:

– Solnedgångsfotografering i Motala med Petra Leandersson Photography under september eller oktober månad.
– Tid hos Forma. för att få håret fixat inför fotograferingen!

– Lån av gravidkläder (passar mammor som inte är gravida).

- En personlig bildvisning där ni väljer vad ni önskar köpa.

Länk för att tävla hittar ni här!