2 november, 2015

Syskonen

Jag är så glad att jag äntligen kan visa er bilderna från denna fotografering! Har haft dem hos mig ett tag nu utan att visa dem, för en av bilderna skulle bli en vacker fine art print till deras mamma! Den blev så fin att jag knappt ville lämna ifrån mig den och jag kan meddela att mamman blev så glad!

Jag mötte upp dessa tre ute i Kärsby, en plats som är deras, där de vuxit upp och har en massa minnen. Att vi sedan fotade på stranden precis nedanför deras pappas hus, vid deras skjul och gick längs bäcken var underbart och gav så mycket till bilderna och känslan vi hade. Det blev en massa skratt och vi testade olika platser, miljöer och klädombyten. Det blev värmepaus med filt, vi (okej dom) klättrade på träd över ån och vi hitta ett vattenfall!!! Vi tog även inviduella bilder. Denna fotografering var i presentsyfte men det blev så himla mycket mer! När jag sedan fick lämna över printen till Linda och när de direkt skrev när mamman fått printen gjorde mig så lycklig, detta är vad jag älskar och det vill jag dela med er!

 

petraleandersson_syskonen_webb1 petraleandersson_syskonen_webb2 petraleandersson_syskonen_webb3 petraleandersson_syskonen_webb4 petraleandersson_syskonen_webb5 petraleandersson_syskonen_webb6 petraleandersson_syskonen_webb7 petraleandersson_syskonen_webb8