18 februari, 2018

Studiofotografering Motala – Jordan

I januari hade jag finbesök i studion av denna fina familj <3 Jag fotograferade Denise, Martin och Jordan i somras (se bilder här!) och nu var det dags igen, denna gång i studion!

Studion som är ny för denna vintern är perfekt för avslappnade familjefotograferingar med fokus på att ni får vara ni medans jag finns med och guidar er! Dock behövde jag inte styra så mycket denna dag då Jordan var full med energi så det var full fart! Busiga leenden, härliga ögonblick och mycket skratt blev det! Framåt slutet av fotograferingen vart Jordan dock, helt förståligt, lite trött och familjen kunde avsluta med lite mysig läsning ihop! Visst ser det mysigt ut?

Vackra Denise är även gravid och till sommaren blir denna familj 4 st! Så himla mysigt och vi passade såklart på att ta lite bilder på den växande magen. Jag älskar Denise val av kläder denna dag, den framhäver magen så fint och är så mysig!

Jag älskar alla dessa underbara studiofotograferingar och det är väldigt många som skickar in förfrågningar just nu och jag gör mitt bästa för att hitta tider till alla! Så vill du förevigas i studion innan vårens utomhusfotograferingar drar igång ska du kontakta mig nu, här kan du skicka en förfrågan!

Så tack fina Denise och Martin får att ni körde från Örebro igen för att bli förevigade av mig! Jag är så tacksam!
Och vill ni följa Denise kan ni läsa hennes blogg här!

Nu kommer en bildbomb!

Är du intresserad av en fotografering hos mig? Kontakta mig här så berättar jag mer <3