Hero Image

Studio

Studio

Vill du har underbara, ljusa och mysiga bilder på ditt barn? Då har du hittat rätt! I min studio erbjuder jag just nu 30 minuters fotograferingar för dig som vill ha bilder på ditt barn!
I min mysiga hemmastudio fångar jag ditt barn på ett vackert och naturligt sätt. Studion är väldigt ljus och mysig och passar perfekt för med mindre barn som är upp till 1-1,5 år eller yngre syskonpar!  Jag är inte en fotograf med massa rekvisita utan erbjuder er bilder där fokus helt är på ert barn! Färgglada kjolar, favorit gosedjuret och leksaken får absolut vara med men utöver det är det avskalat. Vi blandar bus och skratt med mys och gos!
Vi kommer innan fotograferingen prata igenom vad just du önskar och skapar en plan ihop. 


Ditt barn växer snabbare än vad man tror är möjligt, låt mig stanna tiden, just nu, i detta ögonblick 

PetraLeandersson_Odd8

”Tack snälla fina Petra för dom fina orden? Vi som ska tacka!!
Kan varmt rekommendera dig till andra familjer som har smått som inte vill sitta stilla ?
Vårat hem blir nu komplett  Du är guld värld!!” – Emelie och Viktor

”Tack för helt underbara syskonbilder! Trots att barnen inte var på toppen humör, så fick du dem att ha roligt framför kameran.
Kommer absolut anlita dig fler gånger!”
-Gabriella och Martin

”Tusen tack bästa du för helt underbara bilder och
ditt fantastiska engagemang för att inte bara ta fina bilder
utan busa med vår stora tjej som var så lycklig ??”
– Sandra och Viktor

PetraLeandersson_julia_webb33
Petraleandersson_studio
PetraLeandersson_Ebba_webb16
PetraLeandersson_Otto_webb14

Vanliga frågor

Vad ingår i investeringen?
30 min barnfotografering i min hemmastudio! Vi har en avslappnad och lekfull fotografering med fokus på barn(en)! Denna fotografering passar dig som vill få ljusa, stilrena och mysiga bilder på ditt barn. Studion passar bästa för mindre barn upp till 1-1,5 år eller yngre syskon. När de blir så pass gamla att de känner av att både jag och studion är helt nytt är det lätt att de sluter sig och det tycker det är obekvämt. Då rekommenderar jag att vi fotar utomhus för att få ut det mesta av tiden och bästa resultat då vi kan röra oss mer, då det oftast är spring i benen, och det är en mer naturlig situation för barnet(en)!
Ni får ett välkomstmail med all info samlad, en telefonkonsultation innan där vi diskuterar era önskemål och en bildvisning efter. Bildvisningen sker ca 7-14 dagar efter er fotografering, eftersom det är en investering ni gör så vill jag inte stressa med era bilder. När vi ses för att titta på bilderna ihop väljer ni produkter och digitala bilder i 2 steg eller köper endast digitala filer via Á la carten. Läs mer om priser längre ner på sidan.


Hur förbereder vi  barnet(en) för fotograferingen?
Se till att barnet(en) är mätta och glada! Ta gärna med någon leksak de tycker om, snutte för att inte allt ska kännas nytt. 1-2 ombyten hinner vi också med för mer variation om det önskas.  Vi kommer busa, skratta och självklart mysa! Fotograferingen kommer jag anpassa helt efter barnet, jag känner av och fotar helt i dennes takt utan att pressa fram något. Jag vill att ni ska kunna slappna av och bara njuta av stunden när jag fotograferar ert barn, för jag lovar att det smittar av sig på barnet! Resten löser jag! Extra snacks och något att dricka kan va bra att ha med, även om fotograferingen är 30 min kan det behövas energipåfylning, att vara modell är ett tufft jobb 😉

Vad gör vi om barnen är gnälliga?

Tar en paus! Jag har fotograferat barn i snart 2 år och har aldrig behövt avbryta en fotografering, och då vet vi att vissa barn har starka viljor! Vi lägger bort kamera en stund, fokuserar på det som behövs just då kanske mat, mys eller skoj och bus! När dem är på bättre humör kör vi igen! Jag fotar alltid i barnens takt och anpassar mig helt efter dem !

Vi vet inte vad vi vill beställa?
Det behöver ni inte veta nu, men jag lovar att funderar ni lite så kommer ni nog få ett hum om det. Jag är tex uppvuxen med att sitta o bläddra i album i farmors knä, så album är något jag värderar! Andra kanske hellre smyckar väggarna med fina tavlor?  Jag finns med hela vägen och vägleder genom och visa vad som erbjuds och ställer frågor. Många väljer att skapa ett eget paket med en (eller flera) tavlor eller album och sen väljer de till digitala filer. Några få väljer endast digitala filer. Bildfiler är ju kul att ha, men de gör sig inte så bra på väggen eller på soffbordet 😉

Bokningsvgiften inkluderar:

En fotografering hos mig är en upplevelse i 3 steg:

– Konsultation då jag lär känna er och planera fotografering
– 30 min studiofotografering
– En bildvisning där du får hjälp att välja ut dina favoriter för ditt hem

895 kr

Er Bildvisning:

 Välj mellan att skapa er egna kollektion få både en vacker produkt och alla digitala filer till ett förmånligt pris.
Eller köp endast ett par digitala bilder. Det väljer ni själva!

– Digitalbilder i paket från 3 500 kr
– Inramade förstoringar från 1 495 kr
– Photoblocks från 2 290 kr
– Album från 1 995 kr

petraleandersson_wirells_webb23

Kontakta mig!

Har du frågor eller vill boka en fotografering kontakta mig i formuläret nedan så hör jag av mig så snart jag kan <3

Petra Leandersson Photography