Hero Image

En studiofotografering

Välkommen till min mysiga hemma studio, mitt happy place! Hit kan ni komma för mysiga bilder året runt! Jag har skapat en oas där ni ska få unika bilder, även om det är inomhus. Precis som utomhus så handlar mina fotografering inte om en massa poserande och stela leenden mot kameran, det handlar om att ha kul, att skratta och busa!
I studion kan ni komma alla vardagar och den passar för gravid, nyfödd och barn/familjefotograferingar! Kom och mys med mig så lovar jag att vi kommer ha kul, det kommer vara lättsamt och jag ger er bilder som ni gärna håller varmt långt framöver!

Nyföddfotogrfering motala Linköping norrköping örebro PetraLeandersson1

”Petra, en fantastisk fotograf med sitt tålamod och hur hon fångar upp uppmärksamheten hos barn.
Man känner sig alltid avslappnad framför kameran när Petra fotografera.”
-Amanda och Anton

Studiofotografering

• Obegränsat med telefon/mail kontakt med mig inför er fotografering!
• Studiofotografering 60 min
• Låna klänningar ur studiogarderoben
• 3 st digitala högupplösta filer
• En personlig bildvisning

Pris: 3500 kr

*1500 kr betalas vid bokning (Swish eller faktura 5 dagar) och dras av på slutfakturan!

Familjefotograf Motala Linköping Petra Leandersson4
familjefotograf motala linköping

Tillval:

Hårstyling – 250 kr
Välj att komma till tjejerna på salongen Forma i Motala innan din fotografering och få håret stylat! Ger det lilla extra till era bilder och ger dig lite extra lyx!

På bildvisningen:
Här kan ni köpa till digitala filer eller produkter precis som ni önskar! Jag erbjuder paket med 10 st filer för 2000 kr eller alla filer i galleriet för 3500 kr. Produkter jag erbjuder är inramningar, väggcollage och album, priser börjar på 1495 kr!

Betalning:
Bokningsavgiften på 1500 kr som säkrar ert datum betalar ni med Swish eller faktura på 5 dagar! På bildvisningen erbjuder jag betalning med Swish, Faktura 14 dagar eller delbetalning upp till 12 månader.

Se mer bilder på bloggen!

Studiofotohgrafering i Motala, Varamon, gravid, barn, familj5

Har ni frågor till mig eller vill skicka en förfrågan, då fyller ni i formuläret nedan! Har ni inte fått svar inom 24 h (på vardagar) så kolla skräpposten!

Vill ni hellre skicka ett sms med namn och vad för fotografering ni är intresserade av så gör det till 076-884 97 55 så ringer jag upp så snart jag kan!

familjefotograf motala linköping mjölby vadstena