14 maj, 2017

Strandfotografering i Motala

Ibland blir man så hemmabild att man missar vilken lyx man har! Här i Motala har vi ju Varamon, en så himla fin stand där solen går ner helt perfekt! Jag har kollegor som har 50 min bilresa till närmsta strand!

Så jag blir så glad när jag får möjlighet att fota på den!! Senaste veckorna har det blivit ett par fotograferingar där! Gravid med fina Maria som åkte ända från Örebro!! Camilla och hennes härliga familj och nu i veckan var jag där med söta Idun och hennes föräldrar!

Alla deras personliga blogginlägg kommer komma upp med bildbomber, för det blir så fint! Stranden är ju en plats som även funkar på de molnigare dagarna för då ger molnen mer dramatik i bilder!

Men i väntan på att alla blogginlägg kommer upp, kika gärna på videon med ett gäng favoriter från Marias gravidfotografering hos mig och även bilder finns ju för dig som föredrar det <3

Glöm inte att skriva till mig om du har frågor eller vill boka en fotografering hos mig, jag pratar gärna med dig <3 Skriv här så hörs vi!