1 oktober, 2015

Sebbe och Hellen

Så idag har det varit en magiskt fin höstdag, åh så jag älskar hösten och jag har tagit vara på den! Suttit ute och ätit lunch, yogat på baksidan och varit ute med hundarna (lätt bästa!). Nu är det kväller och jag ska snart bege mig mot Linköping för att hämta upp min kära syster och mor som varit på Kreta en vecka. Måste säga att jag saknar dem, så ska bli mysigt att ha dem hemma igen 🙂

 

Kvällen till ära får ni en bildbomb från en av mina favoritfotograferingar, det är med vackra paret Sebastian och Hellen. Jag fotade dem i våras och nu har dem ett eget galleri här på hemsidan med ännu mer bilder! Och det här fina skrev dem till mig efter vår fotografering:PetraLeandersson_sebbeochhellen1

 

”Jag och min pojkvän Sebastian blev fotograferade av Petra i Söndags och vi kan inte ge annat än 10/10 stjärnor till henne!
Inte nog med att bilderna vart helt underbara så är hon som person väldigt trevlig och man kan känna sig väldigt avslappnad:)
Vi kom med lite olika förslag över hur man kunde stå osv men kan man inte det så vet hon mycket väl vad man pratar om!
Vi rekommenderar henne starkt!!”PetraLeandersson_sebbeochhellen2Klicka här för att komma till deras galleri!