Hero Image

Så går det till

Från bokning till leverans av bilder

Välkommen till Petra Leandersson Photography! 

Här får du info om hur det går till från bokning till leverans av bilder.

Ni myser, skrattar, busar, pussas och bara har kul. Pausa vardagen och ta tid att uppskatta det finaste du har i livet och få underbara minnen. Mitt mål att göra denna upplevelse så rolig och enkel som möjligt för dig att få professionella, vackra och personliga bilder på de du älskar.

När du bokar en tid hos mig får du ett välkomstmail, där finns all information samlad på en plats, lättillgängligt och enkelt. Från förberedelser till tips på kläder. Ni fyller i ett formulär, vi skriver ett avtal och ni betalar bokningsavgiften.

Fotografering utomhus: Vi fotograferar ca en timme på en vacker plats med solnedgången som bakgrund. Jag lägger stor energi på att hitta perfekta platser då detta är avgörande för mina bilder. Både bakgrund och solens placering är avgörande. Vi busar, skrattar, gosar och bara har kul, utan press på att titta in i kameran och le. Ni får njuta av en stund med de ni älskar mest och jag förevigar er kärlek. Det ska vara roligt och avslappnat.

Fotografering inomhus: En fotografering inomhus görs främst vid nyföddfotograferingar men även barn och familjer går såklart bra!. Då kommer jag gärna hem till er. Jag fotograferar många barnfamiljer och detta är det de tycker bäst om; att jag kommer till dem. För ärligt talat, som småbarnsförälder vare sig man är rutinerad eller inte kan det vara ett projekt att komma iväg och passa en tid och få med sig allt man kan behöva! Det är lättare att jag packar min väska och kommer till er. Och det är absolut inte hela ert hem vi ska fotografera om ni tycker detta känns läskigt, vi väljer ut små delar av ert hem och fokus är på er! Men för er som vill har jag även en liten dagsljusstudio!

Efter fotograferingen kommer ni få ett personligt webbgalleri med era utvalda bilder, som jag varsamt valt ut och lagt kärlek på. Ett galleri ni sedan sitter ned med hemma och väljer ut det just ni vill köpa. Ta en kväll när ni i lugn och ro kan sitta ner, en kopp te och en bit choklad och bara njut av bilder på de ni älskar mest! Från samma sida kommer ni sedan kunna ladda hem de digitala bilder ni valt att köpa när fakturan är betald.

Jag hoppas vi ses!

Petra Leandersson Photography

”Vi kan inte sluta titta på bilderna! Otroligt fina! Så svårt att väja! Tack för att du fotade oss och tog oss alla på det som passade både lillasyster, brorsan och storasyster….alla på sitt egna sätt för att få bra porträtt! Tack!” – Lisa och Niklas

Petra Leandersson Photography