7 april, 2019

Vad händer om det regnar när vi ska fotograferas?

Nu är våren verkligen här, det är knoppar överallt, gräset blir grönare, fåglarna kvittrar så glatt och solen värmer så skönt när den är framme! UNDERBART!

Det betyder också att min fotosäsong utomhus drar igång och jag är så taggad, det ska bli så kul att träffa alla underbara familjer som bokat sin fotografering hos mig. Men när utesäsongen drar igång så får jag också en specifik fråga väldigt mycket, hur gör vi om det blir regn den dagen vi fotograferar?

Självklart ska ni inte få springa på standen medans regnet öser ner!

Jag förstår att ni är oroliga men det behöver ni inte vara! Skulle det vara så att det regnar den dagen ni bokat er fotografering så bokar vi helt enkelt en ny dag! Det är inte svårare än så 😀 Skönt att veta va?

Jag kommer ha koll på vädret och gör en sista avstämning dagen innan, skulle den visa att det är chans till regn så kontaktar jag dig direkt så vi kan göra en plan om prognosen stämmer (det kan ju hinna svänga endel 😉 )

Jag vill att ni alla ska ha möjlighet till lika magiskt väder som detta när jag fotade Amanda och hennes underbara döttrar!

Har du mer frågor inför en fotografering med mig så tveka inte att kontakta mig via formuläret nedan eller skicka ett mail till petraleanderssonphoto@gmail.com så svarar jag dig så snart jag bara kan! Och ingen fråga är för liten för att skicka 🙂
Världens gulligaste Alva! Denna tjej har jag förevigat sen hon var 1 år! Och det blir alltid en massa härligt bus med henne även om denna stund va lugn.

Hoppas jag får träffa dig och din familj i vår/sommar, vore så himla kul att hänga med er! Maj är det 2 tider kvar i och juli 4 st så passa på att boka innan dom tar slut!