8 juni, 2015

Om Sigge och en tjuvkik

petraleanderssonphotography322 petraleanderssonphotography327 petraleanderssonphotography328 petraleanderssonphotography330 petraleanderssonphotography351

 

Här kommer lite mer bilder från fotograferingen med Sigge, fotograferade även lite familjebilder. Och om det var kul att få fotografera honom? JA! Vi hade en jättemysig timma med bus, gos och en massa härliga bilder.

”Vi älskar alla bilderna du tagit på Sigge, du har verkligen lyckats fånga hans personlighet! Vi tyckte fotograferingen kändes jättebra och du var jättefin med Sigge(som blev lite förälskad i dig). Vi kommer varmt rekommendera dig till alla vi känner.”

 

När man sedan får ett omdöme som detta av föräldrarna så fylls man ju bara ännu mer med glädje och få en att inse att man verkligen har världens bästa jobb.

Jag älskar ju att få fotografera barn och familjer så i eftermiddag kommer ett riktigt bra erbjudande upp till alla som är intresserade av en familjefotografering, så se till att gilla min facebooksida ”Petra Leandersson Photography” för att ta del av erbjudandet 🙂