18 september, 2015

Odd!

PetraLeandersson_Odd8

Här har ni Odd, en riktigt söt och charmig 3 månaders kille som jag fotograferade i veckan med sin mamma och pappa! Sån härlig liten kille och oj om jag har massa med bilder till familjen 🙂 Ska bli så kul att få visa dem alla! Dem har redan fått en tjuvkik (som alla mina kunder får, kan aldrig hålla mig!) med bilderna som jag har med i detta inlägg och jag har redan fått massa fina ord samt ”Hade hon inte fler vi kan få se”. Så kul när familjerna är lika engagerade och taggade som jag.

PetraLeandersson_Odd13

Sen tänkte jag berätta om mitt paketerbjudande jag har och erbjuder mina kunder som vill ha porträtt. Jag har ett paket endast, men det är för att inte ni ska ha en miljon val att göra 🙂
I mitt paket ingår:

-Fotograferingen som är 1-2 timmar

-Ett personligt webbgalleri med ert urval från fotograferingen ca 50 st bilder (detta kan ni dela med era nära och kära)

-5 st högupplösta filer, detta ger er möjligheten att göra egna (stora!) förstoringar på egen hand. Ni får självklart även framkalla via mig.

-1st fine art print i still 30×40 cm. Här väljer ni er favoritbild från fotograferingen och får den förstorad på lyxigt fine art papper av högsta kvalité.

Pris? Ord. 1995 kr  Nu? 1595 kr.

Jag har valt att göra ett lite lyxigare paket med prisvärda alternativ i paketet för att ge er det bästa. Sen kan ni självklart köpa till ytterligare bilder, förstoringar, album osv. Priser hittar ni här. Vill ni ha mer detaljerade priser så är det bara att skicka ett mail till mig. Och alla digitala filer ni köper får ni högupplösta och webbanpassade, så att ni enkelt kan använda dem på webben.

PetraLeandersson_Odd41

Jag hoppas vi ses 🙂