28 november, 2016

Nyföddfotografering Motala – Vera

När två blir tre <3

Idag ska ni få träffa söta Vera! Jag hade ju den stora äran att föreviga Jonna när lilla Vera fortfarande var i magen och nu när hon är här fick jag fotografera henne också!

Jag älskar att få komma hem till kunder för fotograferingar i deras hem. Jonna och David har välkomnat mig med öppna armar båda gångerna och vi har fått helt fantastiska bilder! Att fotografera i ens hem gör allt lite mer speciellt och unikt, det är känslor och personlighet på ett annat sätt.

Lilla Vera var åtta veckor när jag fick fotografera henne, vi skulle haft en nyföddfotografering men hennes höft var luxerad vid födseln så under 6 veckor fick Vera ha en skena. Inte så fotovänligt, men så fort skenan var borta kom jag hem till familjen. Ni ska se kärleken i denna familj, så himla lugn och mysig! Vera fick såklart mysa en hel del och hon somnade så gulligt i sin pappas famn! Och han har förresten lärt sin dotter att fejkhosta, redan! Så himla gulligt, det är deras grej <3 Vi hann med olika familjebilder, detaljer, pussar, gos och enskilda bilder!

Jag är så tacksam för att jag fick äran att dokumentera både graviditeten och nu när lilla Vera är här. Deras hem är så vackert och det kompletterar verkligen familjen och deras kärlek. Jag verkligen älskar resultatet från vår fotograferingen <3

petraleandersson_nyfodd_vera6 petraleandersson_nyfodd_vera4 petraleandersson_nyfodd_vera7 petraleandersson_nyfodd_vera2 petraleandersson_nyfodd_vera5 petraleandersson_nyfodd_vera3

Är du intresserad av en nyföddfotografering? Klicka här för mer info! Har du frågor kan du skriva till mig här så svarar jag så snart jag kan!