22 januari, 2018

Nyföddfotografering Motala – Olivia

Minns ni Linda och Christoffer? I början av september så förevigade jag dessa två i väntan på deras lilla tjej!

Nu är hon här söta Olivia! Dem bokade sin gravid och nyföddfotografering samtidigt som ett paket så för några veckor sedan var det äntligen dags att få träffa Olivia!

Dem kom till studion och väl där var det en stark liten tjej jag fick föreviga! Enkelt, vackert och tidlöst med massa kärlek är alltid mina ledord när det kommer till en nyföddfotografering! Linda hade valt så fina kläder till hela familjen, jag bara älskar hennes klänning, den gör sig perfekt till bilderna!

Stort tack för att jag fick föreviga er tre <3

Jag älskar alla fina detaljbilder vi fick till, man ser verkligen hur liten Oliva är, tänk om bara några månader vilket minne när mamma och pappa inser vad snabbt tiden och och hur snabbt hon växer!
Vilken bild är din favorit?

Är du intresserad av en fotografering hos mig? Kontakta mig här så berättar jag mer <3