22 maj, 2017

Nyföddfotografering Motala – Malin

Nu ni, nu kommer ni smälta! Här har ni Malin och hennes föräldrar Nermana och Simon, i tryggheten av deras hem! Många är rädda för att deras hem inte räcker till eller att det är stökigt, trångt eller att det är obekvämt eller att man tror att hela hemmet ska vara med på bild, så är det inte alls!

Denna fotografering gjorde vi i deras vardagsrum, enkelt, avskalat men såå fint! Det behövs inte mycket mer, det är ju er nya medlem som är fokuset, hemmet hamnar mjukt i bakgrunden!

Nu till denna fina familj för åh så härliga dem är! Det var avslappnat från första mail! Hela processen, hela fotograferingen och inte minst, bildvisningen har det varit så kul att umgås med dessa varma och glad människor! Det har blivit mycket skratt! Så underbart att ge familjen dessa underbara ögonblick som de nu kan bära med sig genom livet och se tillbaka på denna mysiga tid.

Sen hade ju Simon ett litet önskemål och det var ju att Malin skulle fotas med Manchester Uniteds tröja och nappflaska, självklart fixade vi det <3

Här kommer en liten bildbomb!


En nyföddfotografering är så himla mycket mer än bara bilder – de är nu, de stoppar denna underbara tid som tar slut så fort! Och den kan äger rum på den mest speciella platsen…i ert hem! Klicka här för att kontakta mig för mer info om din nyföddfotografering hos mig!