24 maj, 2018

Nyföddfotografering Motala – Bianca

Idag får ni träffa Bianca, tjejen som föddes på alla hjärtans dag!

Jag träffade Mikaela och Christian redan 2015, precis när jag startat mitt företag! Jag hade nämligen då den stora äran att föreviga deras bröllop, det var en supervarm dag i juli och det blev ett helt underbart bröllop! Nu 2,5 år senare hörde Mikaela av sig igen, för nu var de föräldrar och ville boka en nyföddfotografering! Det är en så stor ära med familjer som kommer tillbaka, jag blir så lycklig och det var verkligen superkul att träffa dessa igen och vi hade en massa att ta igen!

Men nu till lilla Bianca, redan en egen person med sån himla go charm! Hon har ett fantastiskt minspel och det finns så himla mycket bus i denna tjej redan känns det som! Mamma och pappa har verkligen fått sin lilla ögonsten och dom längtar nu till våren för att kunna ge sig ut på härliga promenader och cykelturer då både Mikaela och Christian cyklar en massa!
Bildvisningen lyckades vi pricka in till Biancas 1 månadsdag! Familjen beställde förutom de digitala filerna även en vacker tavla på hela familjen, det ska bli så kul att få lämna över den!

Nu får ni se några av alla favoriter!
Vad tycker ni? Är hon inte för söt?

Är du intresserad av en nyföddfotografering? Klicka här!