5 mars, 2017

Nyföddfotografering Linköping – Joline

Är ni redo för en riktig sötbomb? Idag är söta Joline på bloggen, 5 veckor gammal och redan så söt och charmig!

Jag åkte hem till familjen som bor en bit utanför Linköping, solen sken för första gången på en vecka och deras hem var så vackert! Joline skötte sig exemplarisk och vi hade en så mysig och lugn timme ihop. Alla blilder är tagna i deras vackra vardagsrum och är det bara jag som är avundsjuk på deras braskamin?!?! Jag har så himla många favoriter från denna fotografering men ni ska få kika på några idag!

Linn hörde av sig till mig och ville kolla om det var okej att hon redan nästan var 5 veckor redan, för mig är det inga problem! När jag fotar nyfödd så handlar det mer om närhet, känslor och ögonblick och då kan bebisen va upp till 5 veckor. Har er bebis hunnit bli över 5 veckor är 3 månader nästa steget jag rekommenderar! Läs mer om nyföddfotografering eller en familjefotografering via länkarna!