27 november, 2017

Nyföddfotografering Hogstad – Livia 8 dagar

Denna fotografering har en speciell plats i mitt hjärta! För denna familj är en familj jag haft äran att föreviga många gånger och som alltid välkomnar mig med öppna armar och med massa kärlek!

Första gången jag stötte på dem var ca 6 månader efter att jag startade mitt företag. Då var det en gravidfotografering, sen kom lilla Anna och jag fick föreviga henne endast 6 dagar gammal, än idag är det en av mina bästa fotograferingar! Sedan vart det även Annas 1 årsfotografering och nu, lillasyster Livias nyföddfotografering!

8 dagar gammal och så himla söt! Storasyster är så mån om lillasyster och jag lyckas fånga helt underbara syskonbilder till familjen! Vi blandar som alltid massa olika varianter av bilder då varje del av familjen är viktig att föreviga för mig.
Jag slutar dessutom aldrig förvånas över hur mycket som kan hända på ett år med barn. Eller som Anna, det är bara 9 månader sedan hennes 1 årsfotografering men oj vad mycket som har hänt! Då är det extra kul att kunna stoppa tiden lite åt familjen!

Som ni ser vart det en underbar fotografering med massvis med bilder! Mamma och pappa är fantastiska på att njuta av stunden och inte tänka på att jag är där och smattrar på med bilder och då får vi fram dessa underbara bilder.
På bildvisningen beställde familjen mina populära runda photoblocks som nu smyckar deras vägg och är så fina!!

Här kommer en bildbomb!

Är du intresserad av en nyföddfotografering? Läs mer här eller kontakta mig direkt här!