6 december, 2015

Nyfödd – Lillasyster Elvy

Ni har ju träffat denna familjen ett par gånger innan, men nu är lillasyster Elvy här! En tjej som får så himla mycket kärlek och är söt som få! Hon ville först inte komma ut och låg och myste i mammas mage ett par dagar extra men när hon väl kom så gick det fort!

petraleandersson_elvy_webb144 petraleandersson_elvy_webb147 petraleandersson_elvy_webb149 petraleandersson_elvy_webb152

Och hon har fått två väldigt stolta storebröder, de är så fina med Elvy. Är så försiktiga och lugna, tittar och ger henne massa pussar. Hon kommer alltid ha två stycken som kommer se om henne med kärlek hela livet, det tvivlar jag inte på!

petraleandersson_elvy_webb36 petraleandersson_elvy_webb33 petraleandersson_elvy_webb23

Att sen få se hur pappa Jonas tittar på sin dotter, den kärleken. Jag finner faktiskt inga ord för det så jag låter det vara. Och att han för första gången på 14 år spenderar julen här i Sverige och då få ha sin dotter här, blir det bättre?

petraleandersson_elvy_webb56 petraleandersson_elvy_webb48

Och Johanna, så stolt mamma hon är till alla sina tre barn och så fina de alla är. Och att det blev en liten Elvy, så fint att hon fick chansen att föra namnet vidare i familjen. Och när jag fotade hennes gravidbilder berättade hon att Jonas var helt säker på att det skulle bli en liten tjej! Och nu är tjejen här och alla ska fira denna jul ihop, en hel familj fylld med kärlek! Jag önskar er allt det bästa <3

petraleandersson_elvy_webb32