23 juni, 2015

Newborn – Erbjudande

petraleanderssonphotography632

Nyfödda, finns det något mysigare att föreviga? Framför allt när man får se kärleken som redan vuxit sig så stark mellan föräldrarna och barnet. Om jag får möjligheten att fotografera i barnets hemmiljö så blir jag  så glad för det är ju där all kärlek finns 🙂

För där kan det mesta vara förberett utan att vi behöver ta tid ifrån just fotograferingen. Där räcker det med att vi har ett ljust rum så att ljuset kan studsa mjukt emot väggarna. Jag tar mer än gärna med mig filtar och min saccosäck som bebisarna brukar tycka är så mysigt att ligga och gosa och sova i. Har ni kanske något personligt hemma som skulle ge bilderna något extra så kan vi självklart ha med det.

petraleanderssonphotography629

Vid en fotografering brukar jag framförallt ta enskilda bilder på ert senaste tillskott i familjen men också lite bilder med  föräldrar och syskon. Allt för att ni ska få så fina minnen som möjligt!

Jag erbjuder er också printar (förstoringar), jag har jättefina i hög kvalité som är i fine art, men även på mer ”vanligt” papper men som är i så himla bra kvalité. Sen kan ni även beställa fotoböcker. Eftersom era nära och kära även de säkert vill ha minnen så kan de också köpa bilder, printar och album från eran fotografering.

Jag har själv inte jättemycket erfarenhet av nyfödda och därför kommer jag under juli och augusti ha lite specialerbjudanden till dem som kontaktat mig för just detta. Så nu får all ni som nyss fått eller som känner någon som nyss fått eller ska få ta del av detta erbjudandet:

petraleanderssonphotography614

-Fotografering i ca 60-120 min

-Webbgalleri med alla utvalda bilder för urval (även för era nära och kära)

-5 st högupplösta valfria bilder

1 fine art print stl 30×40 cm

Pris : 2 285 kr

Erbjudandet gäller för fotograferingar under juli och augusti så passa på att boka så att inte tiderna försvinner 🙂 Detta är ett supererbjudande så se till att passa på! De nyfödda får vara upp till 8 veckor 😀

petraleanderssonphotography604