15 november, 2016

Familjefotografering Motala – Mira och Molly

Nu ska ni få träffa en så himla underbar och fin familj!
Vi hade planerat denna fotografering ganska länge men fått flytta fram den pga regn och rusk! När vi äntligen såg sol på väderkartan möttes vi upp för bus i solens sista timme! Och så himla bra det blev, jag fullkomligt älskar bilderna.

Viktor och Sandra har två helt underbara tjejer,  storasyster Mira och lillasyster Molly. Mira var så himla fin mot sin syster, berättade stolt hennes namn och höll henne så fint när det var dags för syskonbilder.
Mira bjöd även på en massa härlig energin, leenden, skratt och mys!
Sandra berättade att Mira oftast är lite reserverad mot nya människor men att hon verkligen var sig själv under fotograferingen, det är den bästa responen man kan få, att barnen kan slappna av och vara sig själva under fotograferingen.

Vindarna var något helt galna denna kväll och det matchades med en helt underbar solnedgång. Lilla Molly fick ha en mysig filt runt om sig så att hon inte skulle bli frusen, Mira busade på och såg till att hon och jag höll värmen uppe! Sen måste jag ge beröm till Sandra vilka underbart fina outfits familjen hade, det är ju det svåraste på hösten när det krävs lite mer, hon körde lager på lager och det vart ju så snyggt! För ibland är inte vinterjackor det snyggaste!

Denna fotografering kommer jag minnas länge, färgerna, familjen, vindarna och solnedgång! Jag är så otroligt glad att familjen blev så nöjda med bilderna, det är det viktigaste för mig!

familjefotografering-motala-mira-och-mollynfamiljefotografering-motala-mira-och-molly1 familjefotografering-motala-mira-och-molly2 familjefotografering-motala-mira-och-molly4 familjefotografering-motala-mira-och-molly3

Om ni missade det så var syskonbilden med Mira och Molly med i Välkommen till världen- annonsen i både Corren och MVT i lördags. Jag fotar och sätter in er bild helt utan kostnad i tidningarna när ni vill välkomna er senaste familjemedlem. Detta kan ni göra genom att boka en enskild tid eller så bokar ni en fotografering med mig och väljer sedan er favorit därifrån <3