16 februari, 2018

Mamma dotter fotografering – Emma och Ebba

Dessa tjejer är två favoriter! Jag lärde känna Emma för snart 3 år sedan och hon har kommit och bli en riktigt fin vän!

Förra hösten gifte hon sig med sin Pontus och i februari välkomnade dem sin dotter, söta Ebba!

I höstas var det dags för en mysiga fotografering med dessa tjejer. Emma hade dessutom innan fotograferingen fått sitt hår stylat av grymma CamillaForma. här i Motala! Jag och Forma. har ett samarbete som gör att alla mina kunder kan välja att gå till dem innan sin fotografering för den där detaljen som lyfter bilderna så!

Ebba är en så go tjej med kanske världens gulligaste näsa, eller vad säger ni?

Nedan får ni ett gäng av mina favoriter från vår fotografering!

Tack tjejer för en härlig fotostund <3

Vill du veta mer om en fotografering hos mig? Kontakta mig här!