18 september, 2017

Majken och Signe – Familjefotografering i Motala

Nu ska ni få se bilder från en av sommarens magiska fotograferingar! Det är fina Majken och Signe och deras föräldrar som var framför kameran! Dessa tjejer fånga mitt hjärta direkt, så himla söta och så himla goa! Så himla mycket syskonkärlek så det finns inte! Och hela familjen och kvällen vart ju bara så perfekt! Även när solen sjunkit bakom horisonten kunde vi inte sluta fota, det fanns så himla mycket fint att föreviga! Vi han med alla konstellationer av olika familjebilder och självklart fick mamma och pappa en egen stund framför kameran!
Jag älskar värmen denna fina familj har! Och jag är så himla glad att jag fick äran att även skapa ett album till denna underbara familj!

Tack för att jag fick äran att fotografera er <3

Visst vart magiskt!

Är du intresserad av att få din familj förevigad på bild på ett naturligt och avslappnat sätt? Klicka här för att läsa mer om familjefotograferingar och för att kontakta mig!