25 juni, 2015

Magiska magar

petraleanderssonphotography889 copy petraleanderssonphotography901 copy petraleanderssonphotography951 copy petraleanderssonphotography1048 copyOm jag är värdens lyckligaste? JA!

Jag hade två helt underbara fotograferingar igår med två underbara par som väntar tillskott och oj så jag älskar detta!

Även fast solen gömde sig fick vi så himla fina bilder och jag spenderade dessa två fotograferingarna med att göra så glädjeljud, säga åh, få gåshud och till sist åkte jag hem med kramp i kinderna av att ha haft ett sånt leende på under hela tiden! Himmel så mysigt det är med gravida kärlekspar! Jag studsade bokstavligen hela vägen hem och kunde knappt sitta still resten av kvällen och var uppe innan sju imorse även fast jag lovat mig själv att ta sovmorgon. Nu sitter jag här med bilderna och är så varm i hjärtat!

Äkta kärlek, det är så himla magiskt att få föreviga <3 Och vad passar bättre än att ha en nyföddfotografering i eftermiddag?

Jag har verkligen världens bästa jobb!

Och om du känner någon som skulle kunna tänka sig att bli fotograferad inomhus i ett ljust fint rum med sin fina mage så be dem höra av sig till mig på info@petraleandersson.se eller är det kanske du?