13 december, 2016

Lilly – Barnfotograf Motala

Idag fyller denna söta tjej hela 2 år! Jag hade äran att fotografera henne första gången när hon var 3 månader. Lilly var den första fotograferingen jag gjorde efter jag bestämt mig för att jag vill testa på min stora dröm, att jobba som fotograf!
Emma och Robert ställde upp och välkomnade mig med öppna armar. Jag var nog där i två timmar och jag tror jag levererade minst 500 bilder till dem! Men det vart så himla fint och jag hade så svårt att göra ett urval! Tur att mina kunder idag inte behöver sitta ner och välja mellan så många bilder! 🙂

Efter det har det blivit ytterligare 3 fotograferingar! Det är så himla underbart att få äran att följa en familj och se denna fina tjej växa upp <3 För här har ni en helt underbar tjej som hela tiden är full med energi, bus, skratt och är inte rädd för något! En tjej som har en mamma och pappa som älskar henne mer än ord beskriver och som alltid skiner ikapp med sin dotter! Från en liten tjej som var ny i världen till en stor tjej som går på dagis!

Tänk va tiden springer iväg! Jag är bara förevigt tacksam över att jag fått chansen att vara med på denna tjejs resa!
Massa kramar på din stora dag Lilly <3

Här nedan är ett urval av alla bilder från våra fotograferingar ihop!

Vill du boka en fotografering eller har frågor, kontakta mig gärna så kan vi prata mer!
Prislista för barn och familj hittar ni här!
Vill ni kontakta mig kan ni göra det här!