11 maj, 2016

Leahs nyföddfotografering – Motala

Här har ni söta Leah med mamma och pappa. Detta var en väldigt speciell fotografering för mig, jag har nämligen fått äran att fota denna familj två gånger innan. Första gången var för nästa ett år sedan, när jag var helt ny som fotograf, då var det kärleksfotografering. Sen fick jag äran att fotografera Emelie när hon väntade Leah och nu när hon är här <3

Denna familj har som sagt ett speciell plats hos mig och jag är så glad att jag fått lära känna denna underbara familj. Alltid med ett leende på läpparna, avslappnade med en härlig humor och det är alltid lika roligt att be Emelie titta in i kameran, något som hon inte gillar! Blickarna emellan Emelie och Daniel bara skriker kärlek och då förstår ni säkert kärleken som lilla Leah kommer att få!

Tack fina ni för att jag får möjligheten att följa med er på er resa och lära känna er, ni är bara så underbara! Kram på er <3

Petra Leandersson_Leah_webb1 Petra Leandersson_Leah_webb2 Petra Leandersson_Leah_webb3  Petra Leandersson_Leah_webb9 Petra Leandersson_Leah_webb11