17 mars, 2019

Klänningar att låna till din fotografering!

Tycker du det är svårt med kläder i inför en fotografering? Är det en av anledningarna till att du inte har bokat den där fotograferingen som du egentligen vill ha?

Då är dagens inlägg perfekt för dig! Inte nog med att jag har ett gäng med klänningar i studion för dig att låna utan för att iår kommer alla mina familjer få extra hjälp med stylingen inför fotograferingen, så kul! Jag kommer finnas till hands och hjälpa till med val av kläder, ge er förslag på vilka kläder som passar utefter vad ni önskar för bilder och hjälpa er hitta de rätta kläderna. För kläderna gör en stor del av slutresultatet!

Så idag tänkte jag dela med mig av 5 st av alla de klänningar som finns i studion! Nästan alla passar lika bra för icke gravida som gravida då de är flowiga och faller fint!

Denna dröm som Elin har på sig passar både fint på gravidmagar (v.30-36 har fotats i den och den satt lika bra på alla magar) Men även mammor som inte är gravida har haft denna, så fin då också!
En rosa dröm! Denna omlottklänning är helt magisk och alla som haft den har sagt wow va fin när dom satt på sig den! Susanna i somras, i skogen, wow på den eller vad säger du?
Här har vi en klänning som många ickegravida haft på sig och den är så himla snygg! Den ”flyger” så otroligt vacker och faller så snyggt!
Kanske en favoritklänning hos mina gravida! Öppen rygg, vacker spets upptill och så fint flow med ”kjolen” nertill! På stranden är den wow!
Denna klänning köpte jag insett förra året men ser ni va fin den är??! Längtar till en fotografering utomhus med denna, kommer bli magi!

Detta är ”bara” fem av de klänningarna jag erbjuder er att låna under fotograferingen! När ni bokar en fotografering kommer ni få tillgång till mitt galleri med bilder för att se vilka som finns! Vill du låna någon så hjälper jag er med vad som kan passa partner/familj som gör att era bilder lyfts till det där lilla extra!

Vad önskar du ha på dig på din fotografering?

Har du frågor till mig eller är intresserad av en fotografering? Kontakta mig via formuläret nedan!