27 augusti, 2015

Kärleksfotograf

Idag öser regnet ner utanför mitt kontorsfönster och jag har tänt lite ljus vid mitt skrivbord. Här sitter jag och jobbar och lyssnar på regnet, finns det något mysigare egentligen? Sensommaren/hösten är här och jag älskar det! Visst ösregn är inte det bästa vädret när man jobbar som fotograf men som idag, när redigering och leverans står på schemat är det helt okej. Jag har gjort album och beställt vackra printar.

Jag älskar att fotografera och föreviga, jag är så tacksam att det är mitt jobb. Mitt fotointresse kom i tonåren och när jag var 15 köpte jag min första systemkamera. Jag fotade verkligen allt då, men jag intresserade mig mer och mer för porträtt (tack syster för att du ställde upp på precis allt konstigt man kom på!). Jag började utmana mig i att fånga människors personlighet och genom en bild förmedla en känsla. Nu finns det inget bättre än att föreviga kärlek. För jag ser mig som en kärleksfotograf. Jag förevigar kärlek mellan dig och din partner, kärlek till en växande mage och kärlek till familjens nya medlem. Jag får helt ärligt gåshud bara jag tänker på det, all kärlek som finns och hur fint det är. Kärlek för mig är enkel, ovillkorlig och vacker i vilken form den än är. Kärlek är det finaste. Det är vad jag vill fånga och ge er.

Inför varje fotografering är jag fylld med så mycket energi, har tusen fjärilar i kroppen som bara vill flyga iväg. Efter fotograferingen studsar jag alltid iväg med ett leende på läpparna, det slår aldrig fel! När jag sedan får ge bilderna lite kärlek och sen visa upp dem för er, få visa er kärlek som jag förevigat är underbart. Att sedan få höra alla era fina ord när ni får se dem, det gör mig evigt tacksam för att jag vågade, tog klivet och följde min största dröm..Att bli er kärleksfotograf <3

Och när man får en så fin kommentar som denna på bilderna man levererar så finns det inte ord:

Å vad fint, nu gråter jag <3 -Stina