23 maj, 2018

Gravidfotografering Motala – Josefin, Johan och Asta

Att fota gravid är så himla kul! Jag älskar att få höra historier om hur det träffats, hur det känns nu med att bli en familj, höra namn idéer och se den där blicken av förväntan fast ändå fylld med spänning!

Så när Josefin hörde av sig angående en gravidfotografering och dessutom fråga om deras hund Asta fick vara med fick vara med så hoppa jag till av glädje och skrev ett glatt JA tillbaka!
Josefin och Johan har nu varit ett par i 8 år, för 5 år sedan blev Asta endel av familj och i juni väntar dom tillökning! Plus att dom ska få flytta till radhus då! Så det är en fartfylld sommar som väntar denna familj!

Det blev en fotografering som började redan på salongen Forma. här i Motala då Josefin vald att få sitt hår stylat inför fotograferingen, eftersom jag samarbetar med salongen så har alla min kunder möjlighet att gå till dom innan fotograferingen för ett väldigt förmånligt pris! Där hann Josefin också byta om till klänningen hon skulle ha på sig som hon lånade från studiogarderoben. Josefin tyckte det var så himla lyxigt att bara komma hit och bli fixad och fotad!

Vi hade sen en väldigt lättsam fotografering med mycket skratt, det kändes inte som vi nyss träffats! Tiden gick fort och även om detta var i början på april hade vi en underbar kväll i solnedgången! Det blev bilder på bara Josefin, på hela familjen och sen med Johan och Asta också!
På bildvisningen blev det digitala filer och även ett  fantastisk väggcollage med mina populära photoblocks (bild längst ner) som dom beställde som nu ska pryda en vägg i deras nya hem!

Jag har så många favoriter från denna fotografering! Detta var ett underbart par att fotografera och jag är så glad att jag fick träffa dom! Och sen måste jag ju bara säga att det är så kul att det är mer o mer familjer som vill ha med sina fyrbenta vänner på fotograferingarna, det älskar jag!

Nu ska ni få kika på bilder från fotograferingen! Vilken är din favorit?

Vill du förevigas i solnedgången? Kontakta mig här eller få mer info här!