14 september, 2015

Isabelle och Siri

Jag är fullständigt förälskad i nyföddfotograferingar. Jag vet faktiskt inte riktigt varför, det är bara så underbart och mäktigt att få vara med. Till den starka kärlek som växer. Det kanske låter fjantigt men det är verkligen så fint! När jag kommer hem ifrån en nyföddfotografering så är jag helt hög på livet och kan oftast inte sluta studsa, jag kan vara lugn på fotograferingen men efter kommer adrenalinet och glädjen skjutande.

Jag älskar att visa det som är äkta. Visa hur det ser ut i livet. Mitt i livet. Mitt i en gråtattack, när man vill äta mammas näsa och mysiga studer i pappas famn.

petraleanderssonssiriDet är där ögonblicken händer. De du minns. De man älskar.

Så jag bjuder på två tjuvkikar ifrån min fotografering med Emma och Mattias tjejer, tvillingarna Siri och Isabelle. Vilken ära det var att få fotografera denna fina familj med så mycket kärlek. Denna familj hoppas jag träffa fler gånger 🙂

Isabellepetraleandersson

 

Om ni minns så fotograferade jag Emma och Mattias när Emma var gravid med tjejerna, bilder hittar ni här!

Just nu har jag hösterbjudande på mina fotograferingar så passa på att boka din nyföddfotografering hos mig <3