9 juni, 2017

Hur vill du se dina bilder om 5-10 år?

Hur vill du se bilderna från din fotografering om 5-10 år från nu? Vill du ha dem hemma på väggen och gå förbi dem varje dag eller vill du kanske ha dem i ett vackert album som du och din familj kan bläddra i medan ni myser i soffan!

En fotografering är en investering och hos mig är fokus stort på kvalité och glädje! Det ni får av er investering ska inte bara vara vackra bilder på ett usb-minne, ni ska även få produkter av den högsta kvalitén. Vackra inramade förstoringar som håller en livstid, vackra collage av mina Photoblocks på väggen eller album som kan ligga framme och bläddras i många gånger!!! Kvalitén är viktigast när jag väljer vilka produkter jag ska ta in och erbjuda er!

Idag ska jag faktiskt få leverera det ni ser ovan, en serie med Photoblocks, min senaste favorit (även kundernas!!!). Det är en laminerad print som sitter på en 15 mm tjock mdf skiva! Detta ger ett helt underbart djup och är så stilrena och snygga! Jag erbjuder er 7 olika varianter!

Vill du se mer av det jag erbjuder? Skriv till mig här!