5 mars, 2019

Hur är en fotografering med Petra? Familjefotograf Motala

En fråga jag ofta får är hur en fotografering är? Många av mina kunder har inte fotats sen skolan eller när de va små och kommer ihåg blixten, de stela poserna och den obekväma känslan och att resultatet oftast inte vart det bästa!

Det första året bara fotade jag, men mer och mer började jag tänka på vilken känsla jag vill ge mina kunder, vad jag ville att dom skulle känna under och efter en fotografering hos mig.

Det jag kom fram till är att jag vill att de ska känna att det var kul, att de kunde slappna av och att det kändes naturligt, att dom kunde vara sig själva. Sen dessa ord kom till mig har jag jobbat hårt för att ge mina familjer denna känsla och jag är så glad att jag lyckas! För efter upplevelsen hos mig så är det ord som roligt, avslappnat, lättsamt och lätt jag får höra! Här kan ni läsa vad många av mina familjer sagt efter en upplevelse hos mig!

Vad mer kan vara bra att veta om en fotografering hos mig? Jag tänker att vi kör lite snabbfakta:

  • Fotograferingen tar ca 60 min.
  • Jag fotograferar främst i Motala men kan resa till er!
  • Fri ombokning vid dåligt väder.
  • Jag kommer guida er hela tiden men inte posera er, detta gör bilderna så mycket mer naturliga och ni får frihet att vara er.
  • Ni får fokusera på varandra, inte kameran.
  • Det är bara jag och kameran, jag har ingen mer utrustning!
  • För mammor, blivande mammor och kvinnor finns klänningar att låna, som denna Elin har på sig!
  • Jag pratar, mycket 🙂 Ingen pinsam tystnad här inte!
  • Vi kommer skratta en massa!

”Bilderna är fantastiskt fina och du är en underbar fotograf! Fotograferingen var så himla rolig och det kändes så avslappnat, att du liksom lät oss bara vara vi, vår familj så som vi är och tog helt otrolig bilder!
Jag hoppas att vi kommer kunna göra fler fotograferingar med dig i framtiden, när vår familj är komplett!”

-Elin och Clas

Har du någon mer fråga? Tveka inte att skriva till mig via formuläret nedan eller maila direkt på petraleanderssonphoto@gmail.com

Är du sugen på att boka en fotografering? Kolla in mitt vårerbjudande för fotograferingen ute i månaderna mars, april och maj, du hittar det här!

Här kan du kontakta mig!