8 november, 2016

Höstfotografering Motala – Hedwig och Olle

Detta blev nog årets sista höstfotografering ute! Just nu faller snön så  fint utanför mitt fönster, vintern är här, så himla mysigt! Men jag har fortfarande en massa fina bilder från hösten att visa er!

Som denna underbara familj, vi hade en höstfotografering förra året och nu var det dags igen!

Jag har känt Gabriella så många år, sen skolan, hon är en så  fin vän och det är en ära att få föreviga hennes familj! Hon och Martin har barnen Hedwig och Olle, två så härliga ungar! Mamma och pappas lugn speglar sig hos dessa två, dessutom är de så himla glad och har såklart en busig sida som jag lockade fram! För fullt ös blev det och så himla kul!

Vi skrattade, körde jaga, försökte kasta löv i motvind, stod och kolla på vattnet  och sprang lite till! Det gäller och vara snabb med kameran när man både ska busa och vara fotograf men det gick toppen!
Jag älskar hur Hedwig fastnar med blicken emellan åt och bara drömmer sig bort, Olles gulliga men så busiga leende. Denna familj har verkligen en speciell plats i mitt hjärta <3

Hur fint blev det inte?

hostfotografering-motala_-hedwig-olle2 hostfotografering-motala_-hedwig-olle3 hostfotografering-motala_-hedwig-olle6 hostfotografering-motala_-hedwig-olle4 hostfotografering-motala_-hedwig-olle5