15 oktober, 2015

Höst mys med Ellen

Här kommer en bildbomb med Ellen! Känner ni igen ögonen? Om ni gör det så är det för att jag fotade Ellen i våras och nu har hon hunnit fylla ett år, lärt sig gå och har verkligen full fart framåt! Detta var en sån urmysig fotografering som man aldrig vill ska ta slut. Jag började med att fota Ellen ensam och sen fick även mamma och pappa vara med, lite familjebilder måste man ha!

Att man får fina ord som dessa efter fotograferingen när dem fått sett tjuvkiken gör att mitt hjärta och passionen för det jag gör bara växer!

”Sen lyckas du även göra de som känner så sjukt obekväma framför kameran bekväma, o de är inte många som kan! Du är grym <3”

”Du är så fantastiskt duktig. Blir tåris på varje bild du lägger upp och glädjen sprider sig i hela kroppen!!”

Att fotografera och sen dela bilderna med mina fina vänner (ja, för det är så jag ser er, inte som kunder utan vänner) det är min passion, min dröm, min konst och den vill jag dela med mig av och ge er! Så ord som dessa värmer mitt hjärta.

petraleandersson_ellen_1 petraleandersson_ellen_2 petraleandersson_ellen_3 petraleandersson_ellen_4 petraleandersson_ellen_5 petraleandersson_ellen_6 petraleandersson_ellen_7

Tack fina Linda, Christoffer och Ellen för en underbar stund ihop!