Hero Image

informationsguide

Er fotografering!

Hej och välkommen till Petra Leandersson Photography!

Är du någon som inte gillar stela och uppställda bilder utan mer naturliga och ögonblicksbilder? Bra för det gör jag också! Jag älskar att fånga familjer precis som de är, i en avslappnad miljö! Jag är tjejen som ger ifrån mig ett glädjetjut och ett litet skutt när jag fångar DEN bilden, jag bjuder gärna på mig själv och min energi för att du ska kunna slappna av. Jag formar fotograferingen utefter er och vill att ni ska få en avslappnad fotografering som resulterar i helt underbara bilder att smycka hemmet med!

Här nedan finner ni en massa bra info inför en fotografering med mig och har ni frågor, hör av er till mig så svarar jag gladeligen!

”Du är verkligen bra på att få en att slappna av framför kameran!!” – Emma och Pontus

PetraLeandersson_Amanda51

När vi bestämt ett datum så bestämmer vi en plats för fotograferingen. Jag är väldigt noggrann med mina platser, då detta är avgörande för mina färger och mitt ljus i bilderna, vill vi ha det absolut bästa ljuset för er!  Allt ifrån hur bakgrunden ser ut till omgivningen och färgerna spelar in och eftersom jag fotar så mycket familjer är jag väldigt noggrann med att välja platser där vi kan busa utan att vara rädda för trafiken eller liknande! Så därför rekommenderar jag olika platser för att du ska få så fina bilder som möjligt och jag har underbara platser för alla årstider!

Vädret?

För att kunna skapa mitt magiska ljus i bilderna så är jag otroligt noggrann med vädret! Därför erbjuder jag fri ombokning vid helt mulet väder då detta inte ger  ljus i bilderna. Jag är väldigt flexibel med ombokning då jag har begränsat antal med solnedgångsfotograferingar per vecka för att kunna ger er detta underbara ljus och chans till en ny tid snabbt och vädret inte är med oss!

Familjefotografering – Detta beror såklart vilken årstid du vill ha som kuliss i era bilder! Vår, sommar eller höst? Alt om ni vill tajma in en fotografering till ert barns födelsedag eller ex 6 månaders dag? Men att höra av sig till mig två månader innan är alltid en bra ide, då jag bokas upp i god tid innan.

Gravidfotografering – De flesta väljer att boka sin gravidfotografering ca 2 månader innan bf, så runt vecka 30-34 är populärast! Så hör av er till mig runt vecka 20 för att garantera ett datum runt er önskade vecka! O tänk på att dessa veckor är högst personliga! Det beror helt på hur du mår och hur mycket magen visas!

Kläder- Jag kommer hjälpa er med kläder och för mammor/gravida har jag lite klänningar att låna ut! När ni bokar kommer ni få en massa mer info om detta!

För att förbereda ert barn på bästa sätt berätta om vad ni ska göra och presentera detta som ett äventyr, inte ett måste! Detta är viktigt för är ni glada och presenterar detta på ett äventyrligt sätt kommer barnen vara mer avslappnade! Se även till att de är mätta när ni kommer och ett ombyte är alltid bra att ha med!
Vi har även tid för pausar när det behövs och ni som föräldrar behöver inte stressa upp er om ert barn blir ledset eller bara inte vill vara med just nu, det är ingen fara, vi tar en paus, lägger ner kameran och när vi är redo kör vi igen!

Jag har filtar med mig som ni sitter på så ni har inget speciellt ni behöver ha med er! Även om ombyte och något snacks kan vara bra!

Och till er föräldrar som undrar, ja det är helt okej att det är extra fokus på era barn 😀

Innan fotograferingen!

Ert bokningspaket!

Bokningspaketet betalas med faktura när ni väljer att boka, då garanteras också er tid hos mig!

Detta ingår:
– Ett planeringsmöte via telefon där jag lär känna er och planerar er fotografering
– Solnedgångsfotografering  i Motala
– Minst 30 st personligt och professionellt redigerade bilder som ni kan välja bland
– En sneekpeek max 4 dagar efter er fotografering
– En personlig bildvisning där ni väljer vad ni önskar köpa

Pris: 1395 kr
Vid bokning av två fotograferingar ex gravid och nyfödd, 1 år och 2 år, är bokningsavgiften 1995 kr (ord. 2790 kr)

Inga digitala filer eller produkter ingår i priset ovan.

PetraLeandersson-majken
gravidfotografering motala Linköping östergörtland

Ca 1-2 veckor innan er fotografering med mig kommer vi att pratas vid över telefonen! Har vi inte träffas innan så är detta ett ypperligt tillfälle att säga hej och börja lära känna varandra! Annars blir det ett glatt återseende!

Detta tillfälle ska ni bara bomba mig med alla frågor ni tänks ha inför fotograferingen, allt för att ni ska kunna slappna av och få bästa möjliga resultat!

Nu är det äntligen dags för er fotografering!
Den kommer ta ca en timme och sker i solnedgången för solens sista magi som ger era bilder det lilla extra!

Er fotografering kommer vara avslappnad och rolig — inte uppställd eller stel. Jag utgår från er och allt anpassas efter vad som händer. Under er fotografering blandar jag lätt poserade bilder med ögonblick som sker i stunden — inga tvingade leenden eller stela poser här inte! Jag kommer sedan ta några bilder i olika kompositioner, lite närmre, backar lite och kanske hittar en ny vinkel. Jag pratar hela tiden med er så ni känner er bekväma! Och för er med familj, lite kaos är alltid bra på en fotografering, det brukar bli så bra!
Allt ni egentligen behöver göra är att dyka upp och vara redo på att busa, kramas och mysa en massa. Resten fixar jag!

Jag fotograferar många familjer och gravida och hinner inte alltid visa alla jag fotograferar, men om jag skulle önska lägga upp era bilder frågar jag alltid er innan! Detta är högst frivilligt och om ni vill ha bilderna för er själva är det inga som helst problem, detta är bara viktigt för mig att ni vet om!

För er som vill kommer jag posta er tjuvkika från fotograferingen på min facebooksida, detta för att ni ska kunna tagga er själva så era nära och kära också kan se bilden på er, detta kommer jag fråga er om efter fotograferingen så detta är inget ni behöver ta ett beslut om nu! Annars kommer en tjuvkika i telefonen till er max 4 dagar efter er fotografering hos mig!

Bästa Petra! Vi hade en jättefin kväll & fick massor bra bilder! Dottern stormtrivdes framför kameran,som annars är lite blyg.
Kan varmt rekommendera henne! Tack!”
-Elin och Anton

”Ett stort tack till Petra som fångade varje ögonblick i minsta detalj.
Att hitta en fotograf som har en sådan glädje till människor och framförallt barn,
enormt imponerad av din entusiasm och tålamod✨”
-Emma och Tyra

Familjefotografering Varamon Motala Östergötland Petra Leandersson8

Efter fotograferingen!

PetraLeandersson_Lisa_webb21

Er bildvisning – från 995 kr

Er bildvisning kommer ta ca 40 min och sker en vardag ca 1-3 veckor efter fotograferingen i min studio i Motala. Då kommer vi titta på alla bilder ihop och ni kommer kunna kolla på alla produkter! Det är nu ni lägger er beställning på det ni önskar köpa.

Det finns två sätt att investera i era bilder: 

1. Välj att köpa minst en produkt och få rabatt på era digitala filer. Paket från 4985 kr
2. Köp endast digitala filer. Från 995 kr

Produkter köpes endast i paket med digitala filer!

De flesta väljer att investera från 5700 kr eller mer på digitala filer och produkter men det är helt upp till er!

Välj mellan att betala med faktura på 14 dagar eller med delbetalning upp till 12 månader.
Produkter levereras vanligtvis inom 2-4 veckor.

När det kommer till att investera i era bilder så vill jag ger er så mycket som möjligt för era pengar. Jag har därför valt att göra att ni kan skapa ert unika paket hos mig.

Hur gör ni detta?
Ni väljer först en (eller flera) av de produkter jag erbjuder, ni får klämma och känna på alla i studion och vi går igenom vad som passar er och ert hem bäst. Sen väljer vi rätt storlek och ni kan se hur slutresultatet skulle kunna bli.
Efter det väljer ni hur många digitala filer ni vill köpa, dessa filer kan ni förstora själva upp till 50×70 cm och ni får dom i både färg och svartvit. När ni valt en produkt får ni även en generös rabatt på era digitala filer, välj mellan 5, 15 eller alla digitala filer. Vi lägger ihop era val och ni har ett färdiga paket, skapat unikt för er.

Ex: 5 digitala filer + en 20×30 cm inramning= 4985 kr
Alla digitala filer + 2 st hängde photoblocks = 6985 kr

Om vi bara vill ha digitala filer?
Självklart går det att köpa endast digitala filer! Det har jag en egen prislista för som ni får kika på. Av erfarenhet vet jag att bilderna oftast bara blir liggande på usb-minnet, därav att jag erbjuder er att skapa ett paket till väldigt förmånligt pris! Men vill ni endast ha digitala filer så finns det alternativet för er!

Ex: alla digitala filer 6990 kr.

Kan man inte bara köpa produkter?
Nej. Produkter säljer jag endast i paket med digitala filer, varför? För att köpa in produkterna kostar mig en hel del och ska jag sälja dom med en vinst som jag kan vara lönsam på skulle jag minst behöva dubbla priserna på produkter, att ni då får välja till digitala filer gör att ni får mer för samma peng!

”Du har verkligen lyckats fånga rätt känsla i bilderna! Inte nog med det så tar du dig tid för både föräldrar och bebis att känna sig bekväma under hela fotograferingen (även när bebis blev trött och hungrig). Tack för otroligt fina bilder Petra!”

-Kitty och Sonny

PetraLeandersson_Blocks12 copy

Produkter!
Här  kan ni se några av de produkter jag erbjuder er utöver digitala filer!

Lyxiga inramningar utan glas – från 1495 kr
Photoblocks – collage i olika varianter och former – från 1995 kr
Album –  i olika storlekar – från 2295 kr

I studion finns färdiga exempel för er att klämma och känna på!

Vill du veta mer om mina produkter är det bara att du skriver till mig så svarar jag så snart jag kan! 

TILLVAL

Hårstyling!

Hårstyling – 250 kr

Nu har du möjlighet att få ditt hår stylat inför din fotografering hos tjejerna på Forma. här i Motala! Tjejerna är grymma på att fixa uppsättningar, flätor, lockar mm allt för att du ska få ut det mesta av din investering! Kom ihåg att boka er fotografering i tid för att få tid hos både mig och Forma. Betalas vid bokning.

Formafix_webb5
familjefotograf motala linköping PetraLeandersson_2

Vem är det som skapar detta åt er?

Det är jag, Petra!
Jag är en glad och studsig familjefotograf som brinner för att fånga ögonblick, känslor och vardagen på ett vackert och färgsprakande sätt!
Jag bjuder gärna på mig själv, gillar att skratta, yoga, mysa med hundar och äta! Jag vill ge er en avslappnad fotografering som ger er vackra bilder att smycka ert hem med, att fånga den tid i livet ni helst vill stanna lite längre i, och ja, detta kan vara flera perioder!

Jag hjälper er hela vägen, från bokning genom att hitta rätt kläder, plats och att slutligen kunna ge er det absolut bästa av era bilder i form av album, collage och inramningar. Självklart erbjuder jag er även digitala filer!

Har ni frågor, tveka inte att skriva till mig så bokar vi en tid och jag ringer till er!

Kram Petra