28 augusti, 2015

Gravidworkshop

Så i söndags var jag på gravidworkshop med min mentor och fina vän Emelie Ohlsson! Så himla kul och lärorikt. Jag älskar att få fånga de fantastiska ögonblicken i era liv, kärlek, graviditet och när ni är en familj.

Att fotografera gravida, det brinner jag för och tycker det är fantastiskt. Att se dig, en blivande mamma med sin vackra mage och det verkligen strålar om dig, jag vill inget annat än att få föreviga just dig med din partner eller kanske med hela familjen! Få dig att minnas denna vackra tid, denna tid då du knyter bandet till det som ska komma. Och jag ger er dessa minnen med en härlig och rolig stund. Att få lära känna er, prata om cravings och namnförslag och blanda det med en massa skratt och värme är min passion. Jag bjuder alltid på mig själv, det är jag som kryper runt på marken, klättrar på grejer och flyttar kameran med millimeter precision för att fånga det perfekta ljuset just för er. För att ni ska ha fina minnen. Sen om jag brakar igenom en stol, snubblar på gräs eller blir helt gul genom att stå på ett fält gör mig inget, det finns ju tvättmaskin!

Så vad fick jag lära mig på workshopen? Jo en massa. Det var mycket teori men även praktik, vi pratade bl.a posering, både för par med syskon och bara för dig. Hur du ska vara bekväm, hur jag kan hjälpa dig med poser för att fånga naturliga och vackra bilder av er. Vi pratade om olika miljöer, vi fotograferade både inomhus och utomhus. Provade olika ljus, vinklar mm. Vi hade det fina paret Felicia och Andreas som modeller för att fotografera. Det är Felicias första graviditet och det var helt underbart att föreviga dessa två  (tre 😉 )

Läs om mitt populära kärlekserbjudande som gäller fram till 31 aug här som bla innehåller en helt underbar fine art print i stl 30×40 cm den är värd 1595 kr. Så vad är en fine art print? Det är ett fantastiskt tjockare papper, som är syrafritt med textur och mycket mer ”konst” i bilderna får man med fine-art prints. De är helt fantastiska och så mycket mer än vanligt foto-papper. Jag har med mig prover att visa vid vår fotografering fotografering!

På dessa bilder bär Felicia gravidklänningar, som ni även kan få låna av mig. Jag har både den mintgröna/vita och den helvita i spets. Sen har jag även en i aprikos! Alla som bokar gravidfotografering hos mig får låna mina klänningar utan någon extra kostnad, jag har köpt dem för att ni ska kunna låna dem och dem passar verkligen alla och framhäver magen så vackert.

Skriv gärna till mig om det är något ni undrar över!