27 september, 2017

Gravidfototgrafering Motala – Lina

Idag ska ni få se bilder från en av sommarens helt underbara gravidfotograferingar med vackra Lina och hennes fina familj!
Vi hade en helt magisk kväll med solen som sjönk så himla vackert så vi fick underbart ljus både på ängen och på stranden, min favoritkombo att fotografera vid!

Lina är ju bara så himla vacker och en dröm att fota, sen i kombo med två underbara ungar som gav många skratt och härliga poser och en förväntansfull pappa så förstår ni att detta blev så himla bra! Kan säga att Leah tyckte det va riktigt kul att fotas och det var så kul att fota hennes, en så go tjej som älskar att vara framför kameran, då är mitt jobb väldigt enkelt!
På bildvisningen vi hade en vecka senare valde familjen bla en favoritbild som jag nu har fått fixa inramning till och som ska smycka familjens hem, en maffig 50×70 cm tavla!

Ibland är det så svårt att finna ord till fotograferingar, det va bara en sån härlig stund med en familj som hade massa skratt, ögonblick och fina stunder. Tack för att jag fick äran att föreviga er, hoppas ni har det bäst med er prins nu <3 

Är du intresserad av en gravid eller familjefotografering? Klicka här för att skicka iväg en förfrågan eller en fråga!