Hero Image

Gravid

Gravidfotografering

Din gravidfotografering ska vara avslappnad, peppande och rolig. Din familj växer och det är en ära att få vara med på den resan! En graviditet är en unik tid som bara kommer en gång per barn och varje graviditet är unik, att fånga detta tillsammans med din partner och ev tidigare barn är så fint och oerhört kärleksfullt! Vi väljer en miljö som passar dig, jag hjälper dig gärna med val av kläder, jag poserar dig i naturliga och lätta poser utan tvång att titta in i kameran. Din partner och tidigare barn få självklart vara med på denna stund och vara med framför kameran.
Mitt jobb är att få dig att känna dig trygg, avslappnad och ger dig den pepp o energi just du behöver!! Jag vet att det kan kännas läskigt och nervöst att stå framför en kamera men jag lovar att finnas där hela tiden för dig. Och vet du vad? Vi kommer ha kul!!!!

”Jag blir sällan nöjd med bilder på mig, men du har verkligen lyckats, så fina!! ?” -Amanda

Gravidfotografering _ Petra Leandersson11

”Riktigt imponerad av hur Petra lyckas fånga dessa stunder på bild!
Har blivit så positivt överraskad varje gång när bilderna kommit, på grund av att man själv inte
hinner uppfatta under fotograferingen hur bra det verkligen blir!!
Så glad att jag kontaktade Petra för gravidfotografering tillsammans med min tvååringa dotter Lee ❤”
– 
Viktoria

”Tack själv, du är så duktig och bilderna vi fått både på magen och Vera är helt fantastiska.
Du fick oss att känna oss så avslappnade inför kameran och bilderna fångade verkligen oss som familj på ett naturligt sätt
Vi är så tacksamma för att vi fått denna möjligheten och bilderna kommer vi ha med oss som minne hela livet
⭐”
– Jonna och David

”Åååå gud va fint!!!!! Alltså Petra, jag vill ha alla!! ❤ ❤ ❤
Du är så duktig!”
-Jessika

”Du är så himla härlig och du fick oss att känna oss bekväma framför kameran!:D
Tack ännu en gång!”

– Elin och Clas

Petra Leandersson Photography
Petra Leandersson Photography
Petra Leandersson Photography
Petra Leandersson Photography
PetraLeandersson_Sofie_webb17

Vanliga frågor

Vad ingår i investeringen?
En gravidfotografering i solnedgången!!! Vi väljer en vacker plats för dina bilder och har sedan en avslappnad fotografering där jag guidar dig/er på ett avslappnat sätt och där er personlighet gör bilderna unika! Du får ett välkomstmail med all info samlad, en telefonkonsultation innan fotograferingen för att presentera oss för varandra (bra för nerverna) och du kan ställa frågor till mig! Vi träffas sen igen för att titta på bilderna ihop, detta gör vi ca 7-14 dagar efter fotograferingen! Eftersom det är en investering så vill jag inte stressa med era bilder. När vi ses för att titta på bilderna ihop väljer ni produkter och digitala bilder i 2 steg. Produkter som erbjuds är FineArt förstoringar, album och digitala filer. Läs mer om priser längre ner på sidan.

Får syskon och partner vara med?
Självklart!! Syskon och tidigare barn får jättegärna följa med, det är ju en lika spännande resa för dem som för dig! Berätta gärna för barnen om fotograferingen innan så vet dem vad som ska hända. Se till att de är mätta, ha med någon leksak, snacks och dryck. Vi pressar aldrig barnen att vara med utan när de känner för att vara med anpassar jag fotograferingen för dem! Vill ni ha med någon som passar barnet medan vi fotar så går självklart det bra! Är din partner med kombinerar vi bilder på enbart dig och några med er båda!

Vilken vecka ska jag fotograferas i?
Jag rekommenderar fotografering mellan v.30-35, men detta är personligt och du väljer själv när du mår som bäst och magen syns tillräckligt mycket!

Vad ska jag ha på mig?
Gärna något du är bekväm i och som framhäver din mage! Jag har några klänningar att låna ut om du är intresserad. Det finns massa möjligheter och det viktigaste är att du är bekväm i det du har på dig! Vi kommer prata mer om detta när du bokar din tid.

Jag är ovan framför kameran, vad ska jag göra?
Jag kommer guida dig hela tiden, det är ju mitt jobb så oroa dig inte! Jag kommer placera dig i några ”poser”  och sen kommer din/era personligheter  gör att jag fångar er naturligt och fint sätt. Jag tar några bilder i olika kompositioner, lite närmre, backar lite, fokuserar på detaljer och såklart magen. Viktigt för dig som inte känner sig bekväma framför en kamera är att du absolut inte behöver titta in i kameran. Jag vill hellre att du titta och intrigerar med din partner/familj än att titta rakt in i kameran!  Vi skrattar och har kul, resten löser sig medans jag guidar dig 😀 Lovar att det tyvärr är över snabbare än ni tror!

Kan man göra gravidfotograferingen i din studio?
Absolut kan man det! Min studio är liten och mysig med en vit säg och en mysig fåtölj och rena väggar för ljusa och naturliga bilder. Detta kommer vi prata mer om när ni bokar er tid hos mig 🙂

Kan man boka gravid och nyföddfotografering i paket hos dig?
Absolut kan du det! Bokar du gravid och nyföddfotografering vid samma tillfälle får du 50% rabatt på ena fotograferingen! Du betalar då 1790 kr för de båda fotograferingarna (ord. 2390 kr).

Vi vet inte vad vi vill beställa?
Det behöver ni inte veta nu, men jag lovar att funderar ni lite så kommer ni nog få ett hum om det. Jag är tex uppvuxen med att sitta o bläddra i album i farmors knä, så album är något jag värderar! Andra kanske hellre smyckar väggarna med fina tavlor?  Jag finns med hela vägen och vägleder genom och visa vad som erbjuds och ställer frågor. Många väljer att skapa ett eget paket med en (eller flera) tavlor eller album och sen väljer de till digitala filer. Några få väljer endast digitala filer. Bildfiler är ju kul att ha, men de gör sig inte så bra på väggen eller på soffbordet 😉

Fotograferar du utanför Motala?
Ja, det gör jag såklart! Jag reser gärna till er för er fotografering. Fotograferingar som sker i angränsande kommuner till Motala (ex Linköping, Mjölby osv) har en fast reseersättning på 300 kr. Bor du längre bort, kontakta mig för mer info!

Bokningsvgiften inkluderar:

En fotografering hos mig är en upplevelse i 3 steg:

– Konsultation då jag lär känna dig och din familj och planerar er fotografering
– En solnedgångsfotografering
– En bildvisning där du får hjälp att välja ut dina favoriter för ditt hem

1190 kr

Er Bildvisning:

 Välj mellan att skapa er egna kollektion få både en vacker produkt och alla digitala filer till ett förmånligt pris.
Eller köp endast ett par digitala bilder. Det väljer ni själva!

– Digitalbilder i paket från 3 500 kr
– Inramade förstoringar från 1 495 kr
– Photoblocks från 2 290 kr
– Album från 1 995 kr

PetraLeandersson_EmmaTim_webb26

Kontakta mig!

Har du frågor eller vill boka en gravidfotografering kontakta mig i formuläret nedan så hör jag av mig så snart jag kan <3
Jag lovar, det blir kul!

PetraLeandersson_Maria_webb24