22 juni, 2016

Gravidfotografering Varamon – Viktoria

Helt sjukt hur mycket bilder jag har från denna gravidfotografering som kan visas! Viktoria strålar, ljuset va magiskt, en strand och så klänningen och kransen! Lyckad kombo!

Är så glad att Viktoria hörde av sig för en fotografering med mig, hon är en så himla härlig och go människa. Vi hann med skratt, bus, regn, strålar av sol och en himmel täckt av moln under fotograferingen. Men vad gjorde det? Viktoria va grym, det var kallt men hon bara körde! Skulle ni gissa att det var 8 grader ute när vi fotade?

Så vill jag bara säga tusen tack för alla fina ord för denna fotografering, det värmer så otroligt mycket

Petra Leandersson Photography Petra Leandersson Photography

Klänningen Viktoria har på sig har jag köpt in till företaget för att kunna erbjuda alla som bokar gravidfotografering att låna, och när jag såg denna så bara var jag tvungen att klicka hem den! Hur fint vart det inte?!
Just till gravidfotograferingar älskar jag ljusa klänningar med fina detaljer, denna är det spets på.

Hur skulle du vilja bli fotograferad?