13 mars, 2018

Gravidfotografering – Rebecka och Oscar

Idag ska ni få träffa detta vackra par som snart ska bli föräldrar för första gången! Vilken grej!

Rebecka och Oscar kom till min studio för deras gravidfotografering. Största fokuset va på Rebecka och magen såklart men vi fick även superfina bilder på dom båda tillsammans.

Rebecka som här var i vecka 28 hade med sig lite olika kläder till fotograferingen, vilket jag tycker är superkul för ombyte hinner man alltid! Hon hade mycket svart men tack vare de detaljer i guld hon hade på sig vart ju detta helt underbart vackert! Och den svarta klänningen med lite glitter i blev en favorit hos mig!
Under en gravidfotografering kan man även låna klänningar av mig få jag har ett par olika att erbjuda er.

Men denna gravidfotografering var verkligen fylld med så mycket skratt och kärlek! Jag hade så kul ihop med dessa underbara människor! För att inte tala på bildvisningen vi hade en vecka efter, tiden sprang iväg då också och dom hade så himla många favoriter att jag blev rörd! Det är alltid så härligt och se deras glädje när dom sitter och få se så många bilder de så gärna vill ha!

Och nu ska ni få se många av dom! Visst blev det en underbara kombination av bilder? Både att kolla in i kameran och inte, magen och såklart dom tillsammans.

Tack för glädjen ni sprider, ni är underbara <3

Är du intresserad av en fotografering hos mig eller vill veta mer? Kontakta mig här!