5 december, 2017

Gravidfotografering Motala – Sandra

Idag får ni träffa vackra Sandra som jag hade äran att fotografera en dag i november. Kolla bara så underbart vackert det blev!!!
Solen, miljön och Sandra blev magi ihop! Sol på denna årstid i kombination med en väl vald plats blir så himla fint!! Några av mina absoluta favoritbilder är tagna ute under nov-mars typ! Och jag har lite trix för att hålla er varma 😉

Sandra väntar sin första tjej som beräknas komma vilken dag som helst, så gissar att familjen spänt väntar på att få träffa sin dotter! Och hur mysigt låter det inte att de snart har en dotter, tänk vilken mysig jul de har framför sig! Sandra och Christian hittade många favoritbilder när de kom på bildvisningen en vecka senare i studion! Här är några av alla fina bilder från vår fotografering!

Och dessa fina ord fick jag av Sandra:

”Jag är riktigt nöjd med bilderna från gravidfotografering som duktiga Petra har tagit. Hon fick fotograferingen att kännas avslappnad och hennes positiva och glada sida smittar verkligen av sig. Kan varmt rekommendera henne!”

Nu längtar jag tills det är dags för en familjefotografering med denna underbara familj! Kolla nu in några av alla favoriter från fotograferingen nedan!

Är du gravid? Är du intresserad av en gravid eller nyföddfotografering? Kontakta mig här får mer info!