23 oktober, 2017

Gravidfotografering Motala – Linda och Christoffer

Åh, denna underbara gravidfotografering!

Som ni ser så hade vi en magisk kväll, även om de mörka molnen drog in så kom de från fel håll, när vi stod nere på stranden och fota och jag var helt studsig över de underbara ljuset sa Linda, kände jag en regndroppe? Jag bara va? Det är ju sol! Men bakom mig så var det ett stort mörkt moln! Men det höll sig borta och vi kunde avsluta fotograferingen utan regn! Kolla bara bilden när de går på stranden!!

Linda och Christoffer har nu fått sin lilla tjej! Jag tycker det är så kul att träffa dessa par so. ska bli föräldrar för första gången! Något helt nytt väntar dem och alla säger att man inte riktigt fattar vad det som ska ske och det förstår jag! Det är ju ett helt nytt kapitel som ska börja! Men nu har de en liten tjej i famnen, så himla mysigt! Tänk vilken mysig höst de kommer ha! Galet! Och snart ska jag få fotografera henne också, en sån ära!

Och en sak till, hur snyggt klädda var inte dessa två?! Kläder gör så otroligt mycket för bilden och detta va ju spot on! Den underbara klänningen som Linda har får man låna hos mig inför sin fotografering 😀 Det är bara att säga till!

Extra roligt var det att jag fick leverera en serie med photoblocks (bild i slutet), en av mina absolut populäraste produkter som är så fina att smycka hemmet med!

Så här kommer en mindre bildbomb!
Tack för att jag fick föreviga er, det var så himla kul!

Är du intresserad av en gravidfotografering hos mig? Läs mer här eller kontakta mig här! Hoppas vi hörs <3