10 april, 2018

Gravidfotografering Studio – Hanna

Idag delar jag bilder från Hannas gravidfotografering i studion i Motala.
Hon väntar sitt första barn nu och ville förevigad denna graviditet hos mig. Som många av er kanske inte vet så är jag en crazydoglady, jag är helt galen i hundar så när Hanna skrev att hon gärna ville ha med hennes hund Juni på några bilder så vart jag såklart överlycklig! Hanna är som jag och ser ju såklart att det är nu Juni ska bli storasyster, för hundar är ju verkligen ens familjemedlem!

Hanna och jag är dessutom jämngamla och gick några år i parallellklass på högstadiet och det var så kul att ses igenom! Vi hade en massa att prata om och tiden sprang iväg under fotograferingen (och även bildvisningen!!). Vi hade en mysig fotografering som såklart även innehöll hundmys, hur mysigt är inte det?! Och ni måste scrolla ner och kolla på bilden på Juni när hon sätter tassen på Hannas mage! Den är så fin och jag är så himla glad att jag lyckades fånga det ögonblicket, för det rörde sig om sekunder verkligen!

Hanna hade med sig lite olika ombyten och jag älskar att hon tagit kläder som är hon och som hon verkligen trivs i, det är så viktigt när man blir fotograferad, att du är bekväm i det du har på dig! Vi hann med en massa olika kombinationer och jag är så nöjd med alla bilder jag visade upp för Hanna!
På bildvinsingen som vi hade redan samma vecka, valde hon inte bara alla bilder utan det blev även mina populära photoblocks som hänger i snöre som ska få pryda babyrummet! Bild på tavlorna finns längre ner 🙂

Nu får ni en bildbomb att njuta av! Vilken är er favoritbild, kommentera gärna nedan <3

Är du intresserad av en fotografering i min studio i Motala eller utomhus? Klicka här för att kontakta mig med förfrågan eller frågor. Jag svarar så snart jag kan <3