7 juni, 2017

Gravidfotografering Motala – Familjen Soner

Denna underbara familj!
Sötaste Filip är nog en av de snällaste killarna jag stött på! Det går knappt att beskriva hur varm, go och otroligt givmild han är! Och snart ska han bli storebror!
Och vad ska man säga om mamma och pappa och deras kärlek som strålar så himla starkt, rakt igenom kameran. Och vilken kväll vi hade! Vi skulle fotograferat där efter påsk men då låg det ett lager med SNÖ!! som gjorde det omöjligt! Så vi fick vänta och hitta en tid som passa oss alla och så bara wow, titta så fint det blev! Jag älskar skogen, det gröna, den varma solen som träffade perfekt denna kväll! Och hörrni, hur lika är inte far och son?!?! Kolla bilden nedan med dem i profil!!
Åh jag skulle kunna skriva en novell om denna helt underbara familj men, då kanske ni inte orkar er ner till bilderna?
Men jag vill bara tacka denna underbara familj för att ni ville fotograferas av mig, det var en ära att få lära känna er! Stor kram på er <3